Termeni si conditii

Termeni si conditii

S.C. SARMEXIN SRL este producator de mabila si jucarii de lem. LemnMagia.ro este proprietate a S.C. SARMEXIN SRL

Utilizarea acestui magazin virtual implica acceptarea acestor termeni si conditii. LemnMagia.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.

Termenii si conditiile prezentate respecta reglementarile legislative aflate in vigoare:

  • Legea comertului electronic – nr. 365 din 7 iunie 2002, publicata in Monitorul Oficial nr. 483 din 5 iulie 2002
  • Ordonanta nr. 21 din 21 august 1992 privind protectia consumatorilor, publicata in Monitorul Oficial nr. 212 din 28 august 1992
  • Ordonanta nr. 130 din 31 august 2000 (actualizata pâna la data de 12 ianuarie 2004) privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, publicata in Monitorul Oficial nr. 57 din 31 ianuarie 2003.

Drepturi de autor (Copyright)

Intregul continut al acestui site – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea S.C. SARMEXIN S.R.L. si este aparata de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare (administrativ, civil sau penal). Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul scris al S.C. SARMEXIN SRL

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de S.C. SARMEXIN SRL numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti. S.C. SARMEXIN SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

Responsabilitati privind produsele

In cazul in care apar anumite erori in informatiile afisate pe site S.C. SARMEXIN SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, S.C. SARMEXIN SRL isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea constatata. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu. S.C. SARMEXIN SRL nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate. Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de certificate de garantie ale producatorilor. S.C. SARMEXIN SRL nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta in maximum 48 de ore de la receptionarea produselor.

Garantia produselor

Toate produsele comercializate de catre LemnMagia.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale. Produsele sunt noi, in ambalajele speciale.

Returnarea produselor

Conform legislatiei in vigoare, produsele pot fi returnate, nefolosite, in ambalajul original, in aceleasi conditii tehnice si de functionare, in termen de maxim 10 zile de la data livrarii. Costul returnarii este achitat de client, iar furnizorul va returna contravaloarea produselor in proportie de 100%, fie prin cash fie prin transfer bancar in maxim 10 zile de la data returului.

Termene de livrare

Termenul de livrare a produselor cumparate de pe site-ul LemnMagia.ro, este intre 2 si 4 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. In cazuri exceptionale, la cererea clientului, comanda se livreaza pentru o data stabilita de client. Furnizorul poate mari termenul de livrare stabilit numai cu acceptul clientului. In anumite cazuri (probleme tehnice de fabricare, lipsa stoc, comanda mare etc) LemnMagia.ro isi rezerva dreprul sa anunte clientul de o modificare a termenului de livrare.

Modalitati de livrare a produselor

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii. Produsele se afla in ambalajul original al producatorului si sunt certificate in conformitate cu prevederile legale din România, in concordanta cu prevederile de gen in UE.

Taxe suplimentare

In functie de locatia clientului si de greutatea coletelor se percepe o taxa de transport ce va fi afisata pe site inainte de lansarea comenzii. Aceasta taxa nu se va modifica dupa confirmarea comenzii.

Litigii

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.LemnMagia.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care nu s-a reusit stingerea unui conflict pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, de pe raza municipiului Satu Mare. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate raspunderea.

Datele de contact pentru Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor sunt:

  • telefon 0800.080.999
  • web www.anpc.gov.ro

Definitii

Prin site intelegem colectia de informatii obtinuta prin accesarea adresei de web www.LemnMagia.ro. Datorita volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de catre producatori, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.

Printr-o zi lucratoare consideram o zi de luni pâna vineri intre orele 09:00-17:00.

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in lei si includ TVA (19%).

Preturile nu includ costul transportului. Pretul transportului este afisat separat. Costul transportului este de pana in 25 RON, astfel:

Produsele pot fi livrate doar pe teritoriul României.